Basil Bike Bags, Bike Baskets & Bike Baskets for Dogs

Trotseer de winter op de fiets

  • Posted on
Trotseer de winter op de fiets

Trotseer de winter op de fiets

Ga veilig en beschermd de weg op met de accessoires van Basil

Met de daling van de temperatuur kan de motivatie om te fietsen dalen. Maar dat is helemaal niet nodig! Je kunt jezelf en je fiets namelijk goed beschermen tegen de kou, de regen en het donker. Hoe? Wij geven je hieronder tips om de donkere dagen te trotseren. Fiets daarom veilig en beschermd de winter door… Want met de Basil fietsaccessoires word je altijd gezien, dag en nacht!

 

regenpak

Tip 1: Houd jezelf en je fiets lekker warm

Fietsen in de winter betekent ook fietsen in de kou. Door het fietsen zelf word je lekker warm, maar ook de keuze van je (fiets)kleding is van belang. Kleed jezelf daarom voldoende aan en denk hierbij in laagjes. Hetzelfde geldt ook voor de accu van je E-bike. Wordt het kouder dan 15 graden Celsius, dan adviseren wij je om je accu te beschermen tegen de kou. De sleeves beschermen je accu ook tegen schokken en beschadigingen. Mooi meegenomen! Om de prestatie én levensduur van je E-bike te verbeteren, bescherm je jouw E-bike met de batterijhoezen van Basil. Of dat nu tijdens het fietsen is of tijdens het transport van je E-bike.

  • Accuhoezen voor frame- en drageraccu's van de merken Bosch, Shimano Steps en Yamaha
  • Universele hoes voor een volledig geïntegreerde accu
  • Hoesjes voor de aansluitpunten van bagage- en frameaccu's
  • 3D gevormde beschermhoes voor de middenmotor
  • Hoes voor de display
regenpak

Tip 2: Word gezien op de fiets!

Een goede zichtbaarheid is erg belangrijk. Vooral in de winter als de dagen korter zijn. Je bent als fietser dan kwetsbaarder in het verkeer. Niet altijd ben je even goed zichtbaar voor een automobilist. Goede verlichting draagt bij aan een veilige fietsrit. Alle tassen en manden van Basil zijn voorzien van reflecterende elementen. Voor een betere zichtbaarheid zijn we nóg een stap verder gegaan en hebben diverse tassen en manden ontwikkeld met Nordlicht Technology*. Diverse tassen en manden van Basil zijn voorzien van een LED-strip, waardoor je beter zichtbaar bent in het donker. LED’s be seen!

 

* Nordlicht Technology kun je gebruiken als een aanvullende verlichting en treedt op geen enkele wijze in de plaats van de wettelijk vereiste fietsverlichting. Voor het gebruik van alle verlichting dien je te allen tijde de wettelijke regels met betrekking tot fietsverlichting van het land op te volgen.

regenjas

Tip 3: Houd je spullen droog

In de winter is de kans groot dat je verrast wordt door een (sneeuw)bui. Reden om niet op de fiets te stappen? Nee! Fietsen in de winter kan juist zo fijn zijn. Wij horen je denken: wat is daar nu fijn aan? De wetenschap dat jouw laptop, mobieltje en andere waardevolle spullen droog blijven. Ook al valt het met bakken uit de hemel. Wij hebben daarom verschillende fietstassen, die gemaakt zijn om al je belangrijke spullen tijdens het fietsen 100% tegen water te beschermen.

 

 

Over Basil

Sinds de oprichting in 1976 heeft Basil zich ontwikkeld tot toonaangevende speler in fietsaccessoires. Er werken inmiddels 30 medewerkers. De onderneming, gevestigd in Ulft, verkoopt zijn fietsmanden en –tassen en -accessoires in meer dan 40 landen. In 2019 won Basil respectievelijk de Eurobike Award 2019 voor de Basil Commuter Carrier, alsook de Supplier Collaboration Eurobike 2019 Award van de Accell Group.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »