Basil Bike Bags, Bike Baskets & Bike Baskets for Dogs

De 3 voordelen van een fietsrugzak

  • Posted on
De 3 voordelen van een fietsrugzak

3 voordelen van een fietsrugzak

Is het een rugzak? Is het een fietstas? Nee, het is een fietsrugzak! Ontzettend handig, want zo combineer je alle voordelen van een rugzak met een fietstas. Wat zijn die voordelen precies? Wij leggen het je uit.

fietsrugzak - comfortabel

1. Comfortabel dragen

Je verwacht het niet, maar een fietsrugzak draagt heel comfortabel! Een Basil-rugzak is namelijk volledig gewatteerd. Wel zo fijn voor je rug:)

fietsrugzak - bagagedrager

2. Aan je bagagedrager

En wat nóg prettiger is voor je rug, dankzij het Hook-On systeem (de twee haken aan de achterzijde van de tas) haak je de rugzak makkelijk aan je bagagedrager. Zo voorkom je dat je met een bezwete rug op jouw bestemming aankomt.

fietsrugzak - comfortabel

3. Stabiel fietsen

En wanneer je de fietsrugzak aan jouw bagagedrager haakt, fiets je een stuk stabieler dan wanneer je deze op je rug draagt. Het zwaartepunt bevindt zich namelijk lager. Een stuk veiliger dus!

 

Weten welke fietsrugzak het best bij je past?

Fietsrugzakken heb je in allerlei soorten en maten. En voor verschillende gebruiksmomenten. Een fietsrugtas voor woon-werkverkeer voldoet aan andere eisen dan bijvoorbeeld een fietstas voor recreatief gebruik. Dat betekent ook dat elke tas andere kenmerken heeft. Zo zal een tas voor woon-werkverkeer voorzien zijn van een gewatteerd laptopvak en is een tas voor lange of korte fietstochten voorzien van diverse vakken waar je alle spulletjes in mee kunt nemen.

 

Gebruik voor woon-werk

Fietsen van en naar je werk geeft je vrijheid; je bent niet afhankelijk van stoplichten en filerijden. Ook geeft het je een hoge mate van zelfstandigheid. Jij bepaalt waar je gaat en staat op jouw (elektrische) fiets. Je wilt daarom een fietstas die net zo flexibel is als jij. Een rugzak die jouw waardevolle spullen droog van A naar B vervoert.

Recreatief gebruik

Of je nu de (elektrische) fiets pakt voor een korte of een lange tocht, je wilt graag een fietsrugzak die je op meerdere manieren kunt dragen. Aan jouw fiets, op je rug, crossbody. Waar je ook naar toe gaat, jouw spullen draag je comfortabel mee. Word je door de regen verrast? Geen probleem! Jouw spullen blijven droog dankzij een waterdichte binnenzak.

fietsrugzakken recreatief

Multifunctioneel gebruik

Even de stad in voor een snelle boodschap. Of een dagelijkse fietstocht van 8 kilometer naar school. Je wilt een tas die je makkelijk aan je bagagedrager hangt en vervolgens comfortabel op je rug de stad of school in draagt. Uiteraard in een stylish verantwoord design. Want het oog wil ook wat.

 

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »